Do you like to be a Vampire, or enything else? You can be it here!
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  CalendarCalendar  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 35, Man jan 28, 2013 8:13 pm
Latest topics
» Her vil ingen andre komme - Bella
Fre jan 22, 2016 6:26 pm by Zoey

» En stille dag ved vandfaldet - Luci
Fre jan 22, 2016 5:50 pm by Zoey

» PARTY - Come and join me!!!!!! :D
Fre jan 22, 2016 12:06 pm by Zoey

» En hyggelig dag til at nusse og pudse. (åbent)
Man aug 24, 2015 9:04 pm by Zoey

» En evighed at slå ihjel
Ons aug 19, 2015 4:00 pm by Zoey

» ~ Kom og leg med mig! ~
Tirs aug 18, 2015 4:25 pm by Zoey

» En tur i centeret er da ikke det værste - Beatrice
Fre aug 14, 2015 12:29 am by Maria

» Looking for stuff
Tors aug 13, 2015 10:13 pm by Kenzo

» Nye bekendtskaber kan ske hvor som helst ~ Patricia
Tors jul 30, 2015 8:04 pm by Patricia

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Zoey (1348)
 
Bonnie (970)
 
Vampira (833)
 
Daniel (796)
 
Clarissa (761)
 
Kristen (683)
 
Gideon (535)
 
Justin (429)
 
Anna (418)
 
Tessie (391)
 
Statistics
Der er i alt 249 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nora

Vores brugere har i alt skrevet 15866 indlæg in 1028 subjects

Share | 
 

 Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//   Tirs jan 08, 2013 1:22 pm

S: Boghandlen i Mystic Falls.
O: Ikke så mange mennesker, men der er da få.
T: Eftermiddag, ved at blive aften.
V: Overskyet, og kulde.
P: En sort skjorte, en brun jakke, sorte jeans, og sorte sko.

Man kunne nu endelig ikke bare finde en besværgelses bog i boghandlen... De var i det hele taget ikke lette at få fat på. Men heldigvis havde Frederiks forældre besværgelses bøger, eller nok af dem i hvert fald. Han hankede lidt op i hans skulder taske som også var hans skole taske. Han var lige kommet væk fra skolen, og dens mange forfærdelige lugte af cigaretter, og benzin... UADR! Han rystede kort på hovedet, og gik ind. Der lød et lille KLING da han trådte ind. Han smilede skævt, og gik hen til bogreolerne. I hans taske var hans besværgelses bog, men den var gemt, eller pakket ind som en skole bog... Hans skole sager var godt nok også der i. Han sukkede, og kiggede på de mange forskellige bøger. Han elskede at læse...Han kiggede på de forskellige titler, og havde den ene hånd på skuldertaskens rem. Skuldertasken var brun, og nåede ned til hans hofte. En ren skole taske... Han tog en bog, og kiggede kort i den. Han rystede på hovedet, og satte den på plads. Han gik hen til et træbord med to stole, en på hver side. Han satte sig på den ene, og satte tasken nedenunder bordet. Den brune jakke tog han af, og lagde på bordet. Han kiggede rundt... Folk havde travlt med at glo ned i bøgerne, så han kunne godt tage den frem. Han tog besværgelses bogen op fra tasken, og åbnede den. Han læste nysgerrig i den.
Tilbage til toppen Go down
Felicia
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Felicia Senera Celeste Flow
URL Alder : Lidt for gammel til dig synes du ikke? ;)
Antal indlæg : 63
Geografisk sted : En villa ude i skoven
Job/hobbies : I'm the one hiding under your bed x3
Humør : Let's get this thing going! ^,...,^

IndlægEmne: Re: Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//   Tirs jan 08, 2013 10:17 pm


På: En hvid indertrøje med en læderjakke udover og nogle stramme sorte jeans og nogle højhælede støvler der går til et sted lige under hendes knæ

Måden hun satte det ene ben foran det andet var selvsikker og bestemt. Måden hun førte sig frem var selvisk og arrogant. Blikket hun sendte de nysgerrige flotte fyre var flirtende og frækt. Smilende gik den nyankomne vampyr hen imod den butik der solgte bøger som et menneske venligt havde fortalt hende lå ikke så langt væk fra den bænk hun sad på for ikke så længe siden. Selvom det gjorde ondt på hende at smile og takke mennesket for hjælp havde hun alligevel ikke fortrudt at hun spurgte om vej. Men hun var dog enig med sig selv om at det var første og sidste gang hun tog imod hjælp fra et menneske. Det eneste mennesker kunne hjælpe hende med var at stille hendes tørst. Selv foretrak hun noget dejligt overnaturligt blod men hun kunne sagtens nøjes med menneskeblod. Kun én gang havde hun smagt dyreblod og det var det værste hun havde smagt i hele sit liv. Og hun havde skam levet en del år! Første og sidste gang var det for hende. Ikke engang i nødstilfælde ville hun drikke det. Og ville hun blive tvunget til det ville hun sikkert dræbe den person der tvang hende og torturere vedkommende. Da hun endelig stod foran Boghandleren trådte hun indenfor og så sig omkring. Hun så en dreng sidde med en bog og han var lystigt igang med at læse. Hun smilede skævt for sig selv og gik hen og satte sig på den stol overfor drengen. Med et skævt og lusket smil begyndte hun at studere ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//   Ons jan 09, 2013 11:58 am

Frederik hørte døren gå op, og den lille KLING lyd kom igen. Grrr.... Dumme lyd! Ud af øjnekrogen kunne han se en kvinde, smuk, men alligevel ikke spor interessant i hans øjne. Han lavede et lille spjæt da hun pludselig sad foran ham... Han skyndte sig at smække bogen sammen, og fik tasken under hans stol. Jakken puttede han ovenpå bogen, og havde begge arme ovenpå jakken. Han så op, og fik øjnekontakt. Hvorfor smilede hun så lusket? Det var uhyggeligt... At dømme efter hvorfor hun sad foran ham var for at hun kunne studere ham... Scary. Pigen var smuk, men ikke spor interessant i Frederiks øjne. Det var svært at være midtpunkt for ham. Han hævede det ene øjnebryn. "Kan jeg hjælpe det?" Spurgte han høfligt, og så lidt rundt, men kiggede så på hende igen. Han smilede høfligt, men alligevel ikke helt... Han var lidt usikker ved hende.
Tilbage til toppen Go down
Felicia
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Felicia Senera Celeste Flow
URL Alder : Lidt for gammel til dig synes du ikke? ;)
Antal indlæg : 63
Geografisk sted : En villa ude i skoven
Job/hobbies : I'm the one hiding under your bed x3
Humør : Let's get this thing going! ^,...,^

IndlægEmne: Re: Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//   Ons jan 09, 2013 7:15 pm

Felicia smilede sukkersødt til drengen og nikkede stille. "Jeg leder efter en speciel bog. Kunne du hjælpe mig med at finde den?" sagde hun og lænede sig ind over bordet og foldede sine hænder. Hun løj godt nok men det talent hun havde indenfor facader dækkede over løgnen. Hun studerede drengen nøje og kunne sanse at han var en ung troldmand. "Hm. Spændende. En ung troldmand her i lille Mystic Falls. Hvad er dit navn unge herre?" sagde hun imens hun stadig smilede sukkersødt. Selvom hun spurgte ind til hans navn havde hun ikke rigtig i tankerne at fortælle ham sit eget navn. Hun ville enten give ham hendes fødenavn eller hendes dæknavn. Men der ville jo heller ikke være noget galt i at give ham hendes fødenavn. Det var jo hendes rigtige navn. Hun brugte det bare ikke. Hun kunne godt lide det men hun var træt af hende. Det mindede hende om hendes fortid og hun ville ikke have et navn der var blevet hende givet af de forældre som hun nu havde dræbt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//   Ons jan 09, 2013 7:55 pm

Frederik rullede øjne af hende... Han sukkede. "Og hvilken bog er det så?" Spurgte han, og kunne ikke rigtig lide at hun lænede sig over bordet. Han lænede sig lidt væk, og hævet et øjnebryn. Han brød sig ikke om hende allerede ved første øjekast havde hun irriteret ham. Hun var alt for.. Hvordan beskrev man det? Hun var i hvert fald ikke et menneske. Men hvad hun var... Var han ikke helt sikker på. Men hun vidste hvad han var... Scary. "Mit navn vedkommer ikke dem, før du fortæller mig hvad du er, og hvem du er." Sagde han, og smilede uskyldigt.

//Kort svar, sorry X_X//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//   

Tilbage til toppen Go down
 
Your slave? You got to be kidding me...?! //Felicia//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The vampire diaries :: Mystic Falls :: Mystic Falls :: Bookstore-
Gå til: