Do you like to be a Vampire, or enything else? You can be it here!
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  CalendarCalendar  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 35, Man jan 28, 2013 8:13 pm
Latest topics
» Her vil ingen andre komme - Bella
Fre jan 22, 2016 6:26 pm by Zoey

» En stille dag ved vandfaldet - Luci
Fre jan 22, 2016 5:50 pm by Zoey

» PARTY - Come and join me!!!!!! :D
Fre jan 22, 2016 12:06 pm by Zoey

» En hyggelig dag til at nusse og pudse. (åbent)
Man aug 24, 2015 9:04 pm by Zoey

» En evighed at slå ihjel
Ons aug 19, 2015 4:00 pm by Zoey

» ~ Kom og leg med mig! ~
Tirs aug 18, 2015 4:25 pm by Zoey

» En tur i centeret er da ikke det værste - Beatrice
Fre aug 14, 2015 12:29 am by Maria

» Looking for stuff
Tors aug 13, 2015 10:13 pm by Kenzo

» Nye bekendtskaber kan ske hvor som helst ~ Patricia
Tors jul 30, 2015 8:04 pm by Patricia

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Zoey (1348)
 
Bonnie (970)
 
Vampira (833)
 
Daniel (796)
 
Clarissa (761)
 
Kristen (683)
 
Gideon (535)
 
Justin (429)
 
Anna (418)
 
Tessie (391)
 
Statistics
Der er i alt 249 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nora

Vores brugere har i alt skrevet 15866 indlæg in 1028 subjects

Share | 
 

 Lidt at spise måske? ~ Aleck

Go down 
ForfatterBesked
Amber
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Amber Robyn Caroline Moore
URL Alder : Nitten år
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : England
Job/hobbies : Sang, arbejde, løb
Humør : Fint nok, tror jeg

IndlægEmne: Lidt at spise måske? ~ Aleck   Lør aug 25, 2012 3:50 pm

Tid - Klokken er omkring 18-tiden.
Sted - Restauranten, Mystic Falls.
Omgivelser - Andre, der også er på restauranten.
Vejr - Det smådrypper udenfor og himlen er overskyet.
Dag - Lørdag.
Påklædning - En stor, sort hættetrøje, der er lynet lidt ned, så man kan se den lyserøde T-shirt indenunder. Et par tætsiddende mørkeblå jeans og et par plateausko i sort og hvid. Det mørke, korte hår er der ikke rigtig gjort noget ved, udover det er pjusket og rodet.


Amber trådte ind på restauranten. Hun var blevet sulten, og siden hun var taget ud i byen for at se sig lidt omkring, så orkede hun ikke til, at gå tilbage til sin lejlighed for at spise aftensmad. Hun var derfor taget ind i byens restaurant. Hun fik et bord, et tomandbord, hvor hun satte sig ned. Hun smøg ærmerne op og lynede sin hættetrøje ned. Hun frøs stadig en smule fra at gå rundt udenfor i et par timer, så hun beholdte lige hættetrøjen på.
Hun kiggede menukortet igennem, der lå på bordet foran hende. Der gik lidt tid, inden hun fandt ud af, hvad hun gerne ville have, men hun besluttede sig til sidst + drikkelse. Hun tilkaldte en tjener, der tog imod hendes ordre og tog menukortet.
Nu skulle hun bare vente på, at hendes mad kom. Men hvad gjorde det? Der var rigtig hyggeligt inde på restauranten, og der var heldigvis også varmt. Det fandt hun snart ud af, så hun tog sin store hættetrøje af og hang den over ryglænet bag sig på stolen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aleck
Engel
Engel
avatar

Fulde navn : Aleck Jacob Valentine Smith Carzador
URL Alder : 17 år
Antal indlæg : 12
Geografisk sted : ..
Job/hobbies : Der er så meget
Humør : Haters gonna hate

IndlægEmne: Re: Lidt at spise måske? ~ Aleck   Lør aug 25, 2012 4:31 pm

Påklædning: En sort hættetrøje, grå jeans og sorte converses

Aleck's brune, rolige øjne var rettet mod loftet, mens hans tanker blev ved med at tænke de samme spørgsmål. Hvorfor levede han? Var han ikke død i den bilulykke?
Jo, han var død i den bilulykke, hvor hans søster og hendes søn også døde. Men hvorfor han nu levede igen, havde han ikke svaret på. Han burde jo være død, så det at nu levede var teknisk set umuligt.
Men igen. Når der var hybrider, vampyrer, hekse og varulve til, hvorfor så ikke også engle?
Ja, det var jo åbenbart det han var. En engel. Skulle han så sige, Guds fred og alt det andet, til forbipasserende? Skulle han spille instrumenter? Nej, det håbede han ikke.
Instrumenter? Tsk, han kunne da ikke spille instrumenter! Ihvertfald ikke violin, harpe og fløjte, som alle de engle han havde set afbilledet, spillede på. Han kunne umuligt være en engel.
Ihvertfald ville han være en meget underlig engel. For det første, troede han ikke på Gud. For det andet, var han ret så sikker på at han ville være død. For det tredje, vidste han ikke hvad han skulle have udrettet før han døde. Igen.
Hvad var det her for noget eventyrfis? Han havde ikke en 'opgave i livet', for han var død. Eller det burde han være.
Gud, de her tanker drev ham til vanvid!
Han blev distraheret i sine dybe tanker af tjeneren, der formelt rømmede sig og med overdrevet entusiasme satte hans mad på bordet, og bukkede alt for dybt for ham. Hvad skete der for alle de formelle mennesker i den her by?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amber
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Amber Robyn Caroline Moore
URL Alder : Nitten år
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : England
Job/hobbies : Sang, arbejde, løb
Humør : Fint nok, tror jeg

IndlægEmne: Re: Lidt at spise måske? ~ Aleck   Lør aug 25, 2012 11:29 pm

Amber kiggede rundt med et tænkende blik. Hun kunne nu godt lide at være der, der var rigtig hyggeligt, men der var bare et eller andet underligt. Hun vidste ikke, hvad det var, men det var også lige meget. Hun havde fået varmen, det var det vigtigste. Jo, og nu ville hun snart få sin mad, det var også vigtigt. Den underlige følelse var nok, at hun var alene, og hun ingen kendte i byen. Hun måtte snart lære nogen at kende. Det komiske var, at hun endnu ikke kendte sine naboer. Det virkede lidt sært, mente hun selv.
Amber kiggede op på tjeneren, da han kom med hendes mad og drikkelse. Hun sendte ham et venligt smil og tog så en slurk af sit vand. Det var dejlig koldt og der var endda isterninger i. Hvor lækkert! Hun stillede glasset på bordet igen. Hun samlede gaflen og kniven op og gik i krig med sin kylling, som hun den aften havde bestilt. Hun havde været på junkfood på det seneste, pga. hun lige var flyttet til. Dét eller bare noget brød med noget enkelt pålæg. Hun havde ikke rigtig fået et ordentligt måltid i flere dage.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aleck
Engel
Engel
avatar

Fulde navn : Aleck Jacob Valentine Smith Carzador
URL Alder : 17 år
Antal indlæg : 12
Geografisk sted : ..
Job/hobbies : Der er så meget
Humør : Haters gonna hate

IndlægEmne: Re: Lidt at spise måske? ~ Aleck   Søn aug 26, 2012 2:48 pm

Hvorfor var der altid overskyet i den her dumme by? Ikke på et eneste tidspunkt havde der været sol, i den tid han havde boet der. Det var så også kun nogle dage, noget omkring en uge, han havde boet i byen, men stadigvæk. Han savnede solen. Varmen. Lyset. I det hele taget bare at det ikke var overskyet!
Restauranten... hvor var det her sted da spændende! Kender I Ironi? Godt. Sæt det ind her. Det hed sted stank. Virkelig det gjorde det! Eller duftede... lugtede... Der var ihvertfald et eller andet. Måsek var det alle de forskellige retter, folk spiste' duft, der blandet sammen ikke duftede så forfærdeligt godt. Eller også havde han bare fået en alt for skarp lugtesans, da han blev til en engel. Gisp! Han kunne da ikke gå rundt og kunne lugte alt, alt for meget. Det ville han ikke kunne holde ud. Han måtte virkelig tale med hvem der end havde vækket ham til live igen. Og så var der jo lige det problem med, at han skulle have fundet ud af hvem der havde vækket ham. Jamen, det var da Gud. Ja, flot, hvor er han så henne? Ja, det ved jeg så ikke...
Nu forvirrede hans tanker ham igen... Åh gud, det her var ikke normalt. Tænk at han talte om hvad der ikke var normalt, når han boede i en by med vampyrer, hekse og varulve, for ikke at nævne engle som han selv.
Alt det her var for meget for ham. Han ville tilbage til det uendelige mørke, hvor det var som han sov. En drømmeløs søvn, hvor han ikke bemærkede at tiden gik. Det var i døden han hørte til. Ikke her på Jorden. Han havde levet sit liv. Han var død for tidligt, ja, men han havde da så sandelig i sit liv heller ikke gjort noget for at fortjene at leve længere. Ikke at han var ondskaben og kriminaliteten selv.
Nu hvor han alligevel levede igen, kunne han vel lave om på sig selv. Ikke? Jo, god idé.
Var det derfor han vågnede igen? For at han kunne lave om på sig selv? Hvor originalt...
Og så var der vampyrerne, der af en eller anden grund følte sig tiltrukket af ham. Ja, han vidste da godt han havde et godt udseende, ingen grund til at minde ham om dét. Men at de nærmest var besat af ham, var altså direkte skræmmende. Ja, skræmmende. Og underligt. Det passede slet ikke til vampyrer. Ihvertfald ikke ifølge, hans evigt trofaste ven, internettet. Internettet var simpelthen fantastisk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amber
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Amber Robyn Caroline Moore
URL Alder : Nitten år
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : England
Job/hobbies : Sang, arbejde, løb
Humør : Fint nok, tror jeg

IndlægEmne: Re: Lidt at spise måske? ~ Aleck   Søn aug 26, 2012 5:00 pm

Amber spiste fortsat. Hun nød hver enkelt bid. Hun ville give sig god tid, da hun alligevel heller intet havde, som hun skulle nå. Hvorfor så ikke give sig god tid? Hun var rigtig glad for, at hun havde holdt sig i gang de seneste par gange, hvor hun bare havde levet af junkfood. Hun dansede. Det havde hun gjort i mange år. Hvis hun ikke dansede, og af og til løb sig en tur, så ville det have gået galt. Hun var også blevet ret så træt af junkfood, så det passede fint, at hun ikke skulle have det de næste par år.
Hun kiggede rundt i restauranten, imens hun nu var i gang med sine kartofler med sovs til. Det smagte fuldstændig himmelsk! Hun fik øje på en dreng, der sad selv. Han hverken spiste eller drak. Mon han lige havde bestilt? Ellers virkede det underligt, at han bare sad der. Desuden, så lignede han en, der var totalt optaget af sine egne tanker. Han så helt væk ud, og på den anden side, så så han også ret utilpas ud.
Hun trak let på skuldrene over sine tanker. Hun kendte ham jo ikke, så hvad skulle hun også bruge det til? Hun skulle ikke blande sig, det havde hun lært. Hun drak lidt mere af sit iskolde vand, og fortsatte ellers bare med sin kylling, salat og kartoflerne med sovs. Hun kunne dog ikke undgå, at kigge, af og til, over på drengen, men dog kun i smug.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Lidt at spise måske? ~ Aleck   

Tilbage til toppen Go down
 
Lidt at spise måske? ~ Aleck
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The vampire diaries :: Mystic Falls :: Mystic Falls :: Resturant-
Gå til: