Do you like to be a Vampire, or enything else? You can be it here!
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  CalendarCalendar  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er i alt 0 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og ingen gæster :: 1 Bot

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 35, Man jan 28, 2013 8:13 pm
Latest topics
» Her vil ingen andre komme - Bella
Fre jan 22, 2016 6:26 pm by Zoey

» En stille dag ved vandfaldet - Luci
Fre jan 22, 2016 5:50 pm by Zoey

» PARTY - Come and join me!!!!!! :D
Fre jan 22, 2016 12:06 pm by Zoey

» En hyggelig dag til at nusse og pudse. (åbent)
Man aug 24, 2015 9:04 pm by Zoey

» En evighed at slå ihjel
Ons aug 19, 2015 4:00 pm by Zoey

» ~ Kom og leg med mig! ~
Tirs aug 18, 2015 4:25 pm by Zoey

» En tur i centeret er da ikke det værste - Beatrice
Fre aug 14, 2015 12:29 am by Maria

» Looking for stuff
Tors aug 13, 2015 10:13 pm by Kenzo

» Nye bekendtskaber kan ske hvor som helst ~ Patricia
Tors jul 30, 2015 8:04 pm by Patricia

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Zoey (1348)
 
Bonnie (970)
 
Vampira (833)
 
Daniel (796)
 
Clarissa (761)
 
Kristen (683)
 
Gideon (535)
 
Justin (429)
 
Anna (418)
 
Tessie (391)
 
Statistics
Der er i alt 249 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nora

Vores brugere har i alt skrevet 15866 indlæg in 1028 subjects

Share | 
 

 I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D

Go down 
ForfatterBesked
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Ons jul 25, 2012 11:20 pm

Sted: Et sted i skoven..
Tid: Hmm.. Sen aften?
Omgivelser: De sædvanlige.
Vejr: Det er blevet mørkt nu.. Let vind.
Påklædning: Tøjet (- tasken) ^^'


Det var en smuk dag. Det var det virkelig.. Selvom man nok mere burde sige at det var en smuk aften for klokken var vel efterhånden blevet otte eller ni om aftenen. Noget deromkring i hvert fald. Tiden betød egentlig ikke så meget for Lamia eftersom hun havde uendeligheden. Med mindre hun altså blev slået ihjel, hvilket var højst usandsynligt. Hun var en meget magtfuld Vampyr. Tæt på uovervindelig. Meget tæt endda. Sååå.. Der skulle ret meget til for at slå hende ihjel. Plus at hun ikke ligefrem var den type der bare sådan lige gik i fælder. Det var hun for intelligent til. Lamia kom gående igennem skoven. Hun kedede sig en smule og så var hun ved at være en smule sulten. Dog kunne hun sagtens styre sig lidt endnu. Lamia kom gående gennem skovens rolige omgivelser. Hun elskede at være ude i skoven. Og ved vandfaldet. Og dette var grunden til det. Stilheden. Roen. Den fredelige stemning der altid var herude. Her kunne man få lov til at tænke over alverdens ting, uden at blive forstyrret den mindste smule. Ingen kom og irriterede en her. Hun satte sig ned på en sten og kiggede lidt rundt. Hun sad og kiggede på alle træerne og lyttede til alle dyrene der bevægede sig. Fuglene der pippede og sang, Dådyrene der græssede et stykke derfra og Egernet der samlede nødder ind. Hun lyttede også til vinden, der fik bladene på træerne til at vifte roligt i luften. Hun nød den kolde brise mod hendes kind, og følte sig fuldstændig afslappet og rolig. Det var sjældent at hun kunne slappe ordenligt af. Hun var ikke så god til at være afslappet. Hun var altid på vagt og meget opmærksom. Hun ville være sikker på at ingen kunne snige sig ind på hende, eller gøre andet ved hende. Hun havde gennem de mange år, efterhånden lært at passe på sig selv og sin ryg. Hun skulle nødigt komme til skade eller blive dræbt.. Derfor var hun altid på vagt, selv nu hvor hun ellers var fuldstændig afslappet. Det var det dårlige ved at være Vampyr. Og oven i købet en oprindelig.. Det var at man havde så mange år til at få fjender. Og de ville bare følge efter en i al evighed. Det var ikke så rart at vide at der hele tiden var nogle efter én, nogle der kunne komme bagfra og dræbe dig, hvert evig eneste øjeblik. Hun havde brug for en lille pause. Fra alt dramaet og fra.. Ja, sit liv. Det var derfor hun var taget herud i skoven. For at kunne få ro til at slappe ordenligt af..

//Håber det er okay..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Nyx
Vampyr
Vampyr
avatar

Fulde navn : Nyx Gaia Selene Prometheus
URL Alder : Tja, hvem tæller?
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : Udkanten af skoven i Mystic Falls
Job/hobbies : Jage i mørket.
Humør : Finder man nogensinde venner?

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Tors jul 26, 2012 9:44 pm

//Det er det.

Stilheden strækte sig over hele skoven. Nyx, en 'ny' pige i byen, sad stille og kiggede på en ræv, der gjorde klar til at angribe en uskyldig kanin. Ræven havde ikke lagt mærke til tilskueren der kiggede på. Den var dybt koncenteret. Nyx sad som en statue med tøj; En lang stort kappe fra omkring 1700-tallet, inden under et par jeans og en sort sweater. Kappen lå bredt ud bag hende, som om vinden havde haft fat i den og sluppet den igen, så den endte sådan. Hætten det var en del af kappen, skyggede for hendes øjne, så de ikke kunne ses kun tæt på. Hendes krop rørte sig ikke en millimeter, heller ikke når hun skulle trække vejret, for det gjorde hun nemlig ikke. Det var kun når hun snakkede hun gjorde det, og hendes stemme havde ikke været i brug i et par måneder, så hun vidste ikke om den overhovedet fungerede længere. Hendes øjne, som var skjult var det eneste der bevægede sig, i det ræven sprang efter kaninen. Den dræbte kaninen hurtigt men en smule brutalt. Det fik Nyx' ene mundvig til at bevæge sig en lille smule op ad. Ræven løb væk med sit bytte og efter derefter Nyx alene tilbage. En lavt og dæmpet lyd kom fra hende. Det var et suk. Hun rejste sig roligt op og så sig omkring. Følelsen af at en velkendt var i nærheden fangede hende hurtigt. Hun gik derfor i retningen af den velkendte person. Det gik langsomt, men lydløst. Hun ville ikke opdages. For hvert skridt hun tog, fik hun en følelse af at noget var forkert, for færten der ramte hendes næseborer, var ikke en hun genkendte. Hun stoppede op da personen kom tilsyne. Hun havde ingen ideer om hvem dette var, men det var en hun havde mødt før. En der havde en betydning, men hun anede ikke hvordan. Hun så over på personen. Hvad lavede hun her og hvem var hun?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Tors jul 26, 2012 11:33 pm

Lamia kunne sagtens bevæge sig rundt omkring om dagen. Altså udenfor.. Der var mange Vampyrer der ikke kunne, men det var jo kun fordi de ikke kendte til den lille hemmelige sten der gav beskyttelse mod solen. Lapis Lazuli. Man kunne have den sten i mange forskellige smykker. Ringe, halskæder, armbånd, øreringe osv. Det mest brugte var dog nok ringene. Mest fordi de kunne bruges af både mænd og kvinder. Mænd kunne jo ligesom ikke så godt lige gå med øreringe eller halskæder. Og sjældent armbånd. Selvfølgelig var der nogle mænd der gik med det, men alligevel. Lamia selv havde faktisk både en ring, en halskæde og et par øreringe. Hun gik dog for det meste med halskæden eller ringen. Okay.. Måske gik hun stort set lige meget med de tre ting.. Det kunne nok også godt tænkes.. Men i hvert fald! Hun havde sin halskæde på idag. Og hvis hun nu bevidst skulle mødes med en Vampyr valgte hun som regel enten halskæden eller øreringene. For de fleste Vampyrer - eller i hvert fald dem som kendte til Lapis Lazuli stenen - havde nemlig ringe. Eller kendte til ringene. Så hvis de ville rive den af hende, ville de nok med det samme gå efter fingeren. Det havde hun nok ikke selv gjort. Nej, hun ville havde holdt øje med personen. Gennemsøgt ham eller hende efter stenen. Hvis de ikke havde en ring på fingeren, f. eks., ville hun kigge rundt om deres håndled osv. Men hun ville jo helt klart også sørge for at de ikke fattede mistanke om noget. For så lykkes ting stort set aldrig.. Hun satte en stopper for sine tanker og lyttede i stedet til naturen. Og om der var nogen andre end hende. Hun rynkede let på panden. Hmm.. Var der egentlig ikke noget derovre? Hun drejede hovedet en lille bitte smule, så øret var hen imod der hvor hun syntes at have hørt noget. Jo. Der var en. Og hun kunne også lugte personen nu. Nu hvor vinden sendte et lille vindstød i hendes retning. Det var helt klart en Vampyr. På under et halvt sekund var hun oppe og stå. Hun kneb øjnene sammen en smule og kiggede hen mod den tilkomne Vampyr. "Jeg ved De er der. Værsgo at træde frem." Hun brugte sin adelige stemme. Den samme som dengang i 16-1800'erne. Hun betragtede Vampyren. Han eller hun havde en lang sort kappe på, der lignede noget fra omkring 1600-tallet. Gad vide hvor gammel personen var. Det var nemlig ikke en Oprindelig.. Og hun kunne ikke engang se om det var en kvinde eller mand.. Desværre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Nyx
Vampyr
Vampyr
avatar

Fulde navn : Nyx Gaia Selene Prometheus
URL Alder : Tja, hvem tæller?
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : Udkanten af skoven i Mystic Falls
Job/hobbies : Jage i mørket.
Humør : Finder man nogensinde venner?

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Søn jul 29, 2012 1:14 pm

Nyx lod sin hånd søge det halssmykke hun havde om halsen; En lang sølvkæde med en ring som vedhæng. Hun lavede en hurtig bevægede med hånden og vedhænget smuttede ind under hendes lidt nedringede bluse. Det var ikke et smykke hun var glad for at hvis frem, da det var et vigtigt smykke ingen skulle vide noget om. Stemmen fra person var ikke velkendt og det forvirrede Nyx. Indre spørgsmål kørte rundt i hendes hoved, men hun lukkede dem ikke ud. Et smil dukkede uventet op på de kold, men lyserøde læber. Hun gjorde dog som der blev sagt og trådte frem. En kvindelig vampyr, det var hvad hun nu stod nogle meter fra. Hun løftede hænderne og skubbede hætten tilbage. En bevægelse der var blevet mere elegant med årene. Hun bredte det lange sorte hår ud over kappen; Pandehåret ved trukket tilbage væk fra ansigtet, på en gammeldags måde. Hendes øjne, der var så blå og så klare, havde fokus direkte på kvinden foran hende. Et lille smil var på hendes læben, men hun havde endnu ikke sagt nogen.

//Undskyld længden, men kreativitet svigtede mig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Søn jul 29, 2012 10:20 pm

Lamia ventede på at personen/Vampyren gjorde som der blev sagt - som Lamia havde sagt - og betragtede ham/hende afventende. Da Vampyren så trådte frem pirrede det Lamia's nysgerrighed ret så meget. Og hun sukkede irriteret lige før Vampyren endelig trak hætten væk fra hovedet. Det var en kvinde. Hun kiggede lidt mere intenst på hende. Så nærmere på hende. Oh god! Hun gispede forskrækket. Nej! Det passede ikke! Det kunne det ikke! Hun så ind i et par blå øjne der besad den samme farve som små iskrystaller. De lignede tilmed iskrystaller. Og.. Det var ikke det eneste. Det var heller ikke det hun blev så chokeret over. Nope. Det chokerende var at hun genkendte de øjne. Fra to personer. To meget vigtige personer fra hendes fortid. En fyr hun havde elsket engang. Henry Charleston. Hun havde endda haft en afærre med ham da et par dage før hun skulle giftes væk. Med en mand hun ikke kunne fordrage. Men sådan var det nu engang på det tidspunkt. I 1600-tallet. Han havde heller ikke elsket hende. Men hans forældre var blevet enige med hendes forældre om et aftalt ægteskab mellem de to. Så sådan skulle det være. Henry havde elsket hende. Og hun havde været fuldkommen forelsket i ham. I den måde han levede sit liv som han nu ville og var fri som en fugl. Sådan ville hun også leve. Så hun sneg sig ud om natten og fandt ham. De elskede. Og det fik desværre lidt katastrofale følger. Hun blev gravid. Og noget tid efter fødte hun så. Hun havde ikke fortalt Henry at hun bar hans barn. Det var bedre hvis han forblev uvidende. For hvis hendes forældre fandt ud af det kunne de måske finde på at skade ham. Eller tvinge ham på flugt, væk fra London. Og det ville hun da ikke være skyd i. Så hun fortalte forældrene at hun var usikker på hvem der var faderen. At hun havde fået lidt for meget Gin en aften og så.. De blev enormt rasende, men i det mindste gik det ikke udover Henry. Og de forærede barnet - der var en lille pige med de samme isblå øjne som sin far - til en anden familie. Jeg holdt i skjul øje med hende. Hun var trods alt mit barn. Hun blev smuk. Da hun var omkring ti stoppede jeg. Hun skulle aldrig vide noget om mig. Det var bedst på den måde. For hendes egen skyld.. Selv dengang havde jeg fjender... De måtte ikke vide hvem hun var.. Men her stod hun. Lamia var sikker. Hun lignede hende overraskende meget. Eller... Det var jo egentlig ikke overraskende, men stadig.. "Nyx?" Lamia's stemme var knap en hvisken. HVORFOR VAR HUN HER?! HVORFOR VAR HUN ENDNU I LIVE?! Sidst hun havde set Nyx, havde hun været en lille pige på ti der ikke anede noget om de Hekse-kræfter der løb i hendes blod. OG HUN VAR DA HELT KLART IKKE EN VAMPYR! HVORDAN KUNNE HUN VÆRE DET NU?!

//Det er okay ^^' Håber da jeg kan hjælpe lidt (;
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Nyx
Vampyr
Vampyr
avatar

Fulde navn : Nyx Gaia Selene Prometheus
URL Alder : Tja, hvem tæller?
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : Udkanten af skoven i Mystic Falls
Job/hobbies : Jage i mørket.
Humør : Finder man nogensinde venner?

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Man jul 30, 2012 1:44 am

Nyx så på kvinden. Det undrede hende den måde hun stirrede på hende på. Det kom bag på Nyx, da et forskrækket gisp forlod damens læber. Hun trådte et par skridt tilbage og så lige så forskrækket ud som personen foran hende havde lydt. Hun smækkede hætten på plads, som en måde at gemme sig selv på. Tanker susede gennem hovedet på hende. Tanker om fortiden. Det gik ikke op for Nyx med det samme at det ikke var hendes egne tanker men vampyrens. Det skræmte Nyx. Hun startede en forvirret mumlen. Det var bare en masse ord der ikke var hale eller hale i og der var ingen kræft på mumlen. Det var kun hendes læber der bevægede sig. Hendes tanker havde dog styre på tankerne. Is blå øjne, som mine. 1600-tallet, mit fødsel år. Bortgivet baby.. Hvem er hun? Og hvorfor tænker hun på det nu og her? Det gav ingen mening for Nyx. Spekulationerne fortsatte og svar begyndte at dukke op. Hun ville ikke tro på det. Navnet der kom hviskende imod hende fik hende til at stivne. Frygten og nysgerrigheden flød ind over hende og hun var glad for at hun havde taget hætten på igen, for ellers ville damen have set det i hendes øjne. "Hvor har du mit navn fra?! Hvem er du?!" Stemmen, der flød over de perfekt fyldige læber, lyd ikke menneskelig. Det lyd som et vredt dyr, der havde lært at tale. Hun trak læberne tilbage og blottede sine kridhvide tænder. Vinden fik fat i hele hendes kappe og den bevægede sig bag ved hende. Hætten fald også tilbage og hendes mørke brune hår, som så helt sort og vildt ud virvlede kort om hendes hovedet. Hun anede ikke hvor vinden kom fra, men det fik hende til at virke farligere og mere truende. Hun sukkede da vinden faldt til ro. Hun kom til at tanke på før hun blev gift. Dengang hun var en heks. En magtfuld heks. Hun kunne få vinden til det der, men nu... nu var hun ikke andet end en morder. Hun så på Vampyrkvinden. "Hvorfor har du ud udspioneret mig?" Denne gang lød hun som en kvinde. En normal menneskelig kvinde.

//Ja, det vil jeg mene (:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Man jul 30, 2012 3:12 am

Lamia snappede lidt efter vejret - selvom hun teknisk set ikke behøvede det.. Hun blev så chokeret over at se hendes længesavnede datter at hun mistede koncentrationen. Hun mærkede tydeligt da Nyx trængte ind i hendes sind og læse hendes tanker. Følte hendes erindringer. Og det plejede ellers at være så godt som umuligt at læse hendes tanker. Hun var jo utrolig magtfuld. Faktisk var det umuligt at læse hendes tanker, med mindre man var en Oprindelig og at hun var en smule distraheret. Men nu var hun totalt ude af fokus OG hendes datter måtte jo være en ret gammel Vampyr. Hun var trods alt født i 1600-tallet. Det vidste Lamia ligesom alt om, eftersom det var hende der havde båret på hende. Født hende. Og prøvet at beskytte hende mod at blive en Vampyr og mod at blive såret på nogen måde. Men ikke desto mindre stod hun nu her. Hendes datter der burde have været død for adskillige århundreder siden. Og nu var hun en Vampyr! Men..! Det gjorde Lamia rasende. Hun havde blandt andet gået med til at give hende væk for at beskytte hende. Beskytte hende mod alle Lamia's fjender der kunne finde på at skade hende på grund af hendes blodsbånd til Lamia. Beskytte hende mod det væsen hun selv var. En Vampyr. Hun ville ikke have at en eller anden fandt hende og fik næse for hendes mægtige blod. Lamia's blod. Det blod der flød i hendes årer. Hun ønskede ikke at hendes datter skulle være en Vampyr. For fanden i helvede da! Det ønskede hun jo egentlig ikke for nogen! Ligegyldigt hvor forfærdelige de nu end måtte være, var der intet være end at blive forvandlet til en Vampyr, ufrivilligt. Selvfølgelig var der nogle der selv havde foretaget det valg, og det kunne man jo ikke gøre så meget til. Men dem kunne Lamia virkelig ikke lide. Hvem ville dog vælge at opgive et LIV?! Når man først var død - og derefter udød - kunne intet blive som før. Man ville se alle dem man elskede dø for næsen af én. Og man kunne i sandhed ingenting gøre ved det. Jo.. Man kunne selvfølgelig forvandle dem til Vampyrer også, men det kunne Lamia under ingen omstændigheder finde på at gøre. Nogensinde igen! Hun ville ikke fratage folk deres valg. Deres frie vilje. Hvis hun skulle forvandle flere mennesker, skulle det være fordi hun absolut ikke kunne leve uden personen OG hvis personen var på dødens rand. Ellers var der stadig et valg som kunne tages. Og hun ville kun gøre det når der intet valg, var tilbage. Det havde hun allerede bestemt sig for. Og hun var ikke så lidt stædig. Hun havde altid været enormt stædig.. Men det gavnede hende jo egentlig ret tit, så det kunne hun ikke rigtig klage over. Det kunne alle andre derimod.. Men det var jo ikke hendes problem, sådan set. Det lod hun nu engang bare dem, og deres små hjerner, om. Nå, men tilbage til nutiden.. Hun så på Nyx. Hun lignede i stor grad et snerrende dyr. Hvilket blot mindede Lamia om dengang hun selv var en ny Vampyr. Da hun ikke havde lært at styre sig fuldstændig. Men det havde Nyx vel lært, ikke?! Hun var jo gammel nu! Det måtte hun da have lært.. Lamia gik næsten i panik. "Du.. Jeg.. Øhm.." Hun vidste ikke hvad hun skulle svare hende. Hun havde vel egentlig ret til at vide det, ikke? Men.. Så kunne hendes uvidenhed ikke beskytte hende mod Lamia's fjender mere.. Der lød endnu et spørgsmål fra hendes smukke datter og hun sukkede opgivende. Fint! Så fortalte hun hende det! "Ja.. Hvorfor lod jeg ikke bare være? Det ville have været bedre for dig.. For os begge, formodentlig. Men.. Jeg var nødt til at sikre mig din sikkerhed. Dit velvære. Du var jo trods alt min datter. Du ER jo trods alt min datter.." Hun havde helt glemt formaliteterne. Hun sagde ikke længere 'De'. Det var ikke vigtigt lige nu. Hun så Nyx ind i de smukke isblå øjne. Henry's øjne. Hendes datters øjne..

//Great! ^^'
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Nyx
Vampyr
Vampyr
avatar

Fulde navn : Nyx Gaia Selene Prometheus
URL Alder : Tja, hvem tæller?
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : Udkanten af skoven i Mystic Falls
Job/hobbies : Jage i mørket.
Humør : Finder man nogensinde venner?

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Man jul 30, 2012 3:37 pm

Igen lyttede til damens tanker. Det foruroligede hende hvad hun opsnappede. Hun sank højlydt og rystede protesterende på hovedet og uden hun selv vidste det, var hun gået i gang med at kommentere damens tanker. "Det er svært at beskytte en person man kun har set som spæd. Og tror du det her er noget jeg har ønsket?! NEJ! Jeg blev tvunget, ligesom dig og ham den mand du skulle giftes med! Jeg blev aldrig spurgt om det var noget jeg ønskede!" Hun havde aldrig anet at hendes 'mor' ikke var hendes mor, men den dame foran hende var det. Hun irriterede sig over at den hemmelighed aldrig var blevet hende fortalt. Hun lukkede kort øjnene og koncenterede sig. Hun måtte udnytte damens uopmærksomhed til at finde ud af hvad hun hed. Lamia. Det var let at finde. Af en normal vampyr, at være var hun meget magtfuld og hun havde fuldt kontrol over hun lavede. Hun fremstillede bare altid sig selv som utilregnelig og farlig. Det var det der holdte mange vampyre på afstand, fordi de ikke ville kommer op at toppes med hende. Hun så på Lamia og lagde hovedet på skrå. Hun stirrede undrende på hende, med øjne der pludseligt virkede tomme og fjerne. "Du gav dig aldrig til kende.. I 412 år har jeg troet at mine forældre holdte mere af penge end af mig.. Men det er ikke tilfældet. Min far kender ikke til mig.. Mine bedsteforældre gav mig bort og du holdte bare øje med mig. Du lod mig forblive uviden." Hendes stemme blev lavere og lavere. Hun sukkede kort og fortsatte "Hvor var du da jeg blev slogt til en ond mand, der gjorde mig til den jeg er idag? Du holdte øje med mig da jeg var en lille pige, men da alle folk var ligeglad med mig var du der ikke. Den eneste der var der var Adam og hans straf blev med døden til følge, men han gjorde det. Han var villig til at ofre sit liv for mig, mens du ikke engang anede noget." Hendes stemme var en trist og vred hvisken. Hun var såret over at der kun var en eneste der ville hjælpe hende, da hun var i nød.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Man jul 30, 2012 4:56 pm

Lamia var virkelig overrasket. Og der skulle ellers utrolig meget til for at overraske hende. Det havde der altid skullet. Og det var blot blevet bedre - eller værre, var der vel nogle der syntes - med tiden. Stort set intet overraskede hende nu. Intet gjorde hende så chokeret at hun mistede sin koncentration. I hvert fald ikke andet end lige denne situation. Hun så på Nyx. Hendes egen datter. Hun fik dårlig samvittighed over det hun sagde. Noget der også kun meget sjældent skete. "Jeg.. Jeg troede at det var det bedste. For dig. Jeg troede at de så ikke ville finde dig. Jeg.. Undskyld. Jeg skulle have været der for dig. Jeg skulle have insisteret på at beholde dig. Min datter. Jeg ville så gerne. Men.. Det havde ikke været godt for dig! Du ville nok ikke engang have været en Vampyr. Du ville bare have været død. Højst sandsynligt tortureret til døde." Som hendes bedsteveninde. Hun var også blevet tortureret til døde. Lamia var egentlig overrasket over hvor roligt denne unge kvinde, der var hendes nu udødelige datter, tog det. Burde hun ikke være en anelse mere chokeret? Nå.. Det var vel hendes eget... Et eller andet.. Lamia så på hende. Meget dybt ind i de smukke isblå øjne. "Det var bedst på den måde, Nyx. Hvis nogen vidste at du fandtes - at jeg havde en datter - så.. De ville havde gjort dig ondt. Og din far fik det ikke at vide af samme grund. Jeg elskede ham. Jeg var nødt til at beskytte ham. Jeg elskede dig! I skulle beskyttes! Og det var den eneste måde! Selvom det gjorde ondt på mig at gøre hvad jeg gjorde, foretage de valg jeg foretog, vil det altid være det bedste. Jeg troede virkelig at du var i sikkerhed... Nogle gange er uvidenhed det bedste. Og det nemmeste.." Hun så ned. Hun havde det forfærdeligt. Alt det hun havde frygtet for Nyx' fremtid dengang var sket. Hun var et blodsugende monster. Og hun var blevet det mod sin vilje. Var hun ikke? Hun så frustreret på hende. Og trist. Uendelig trist. "Jeg er ked af det. Det er jeg virkelig.." Hun håbede Nyx kunne se ærligheden i hendes øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Nyx
Vampyr
Vampyr
avatar

Fulde navn : Nyx Gaia Selene Prometheus
URL Alder : Tja, hvem tæller?
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : Udkanten af skoven i Mystic Falls
Job/hobbies : Jage i mørket.
Humør : Finder man nogensinde venner?

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Man jul 30, 2012 8:38 pm

Nyx så overraskelsen i Lamias ansigt. Hun anede ikke om det var en god ting eller om det var noget der ikke skulle være sket. Hun blev hurtigt enig med sig selv om, at er var godt nok. Hun lagde armene over kors, som en stædig teenager der diskuterede med sin mor. "Lamia.. Mor.." Nyx var i tvivl om hvad hun skulle kalde hende. Det virkede forkert at sige Lamia, men det virkede også akavet at sige mor, da hun ikke havde kendt hende eller mødt hende siden hun blev født. Et suk flød over hendes læber. "Så troede du forkert. Jeg ville ikke være død. Jeg fandt en besværgelse før jeg blev forvandlet. Den ville holde mig ung og smuk i mange år i fremtiden. Den ville jeg også have fundet hvis jeg havde været hos dig. Jeg kunne forsvare mig selv, hvis jeg havde vidst at han var en vampyr. Hvis han havde vidst at han tog mine minde fra mig, efter hver gang han havde bidt mig, havde jeg kunne ændret det. Men jeg kendte ikke til hans race, for jeg vidste ikke engang at min egen mor var det. Jeg kendte kun til mennesker og hekse. Du kunne have redet mig fra det." De sidste ord kom hviskende fra hende. Hun var meget rolig og accepterede det hun lige havde fundet ud af. At hun stod over for sin biologiske mor. Hun så undrende på hende. "Jeg er ikke sikker på, at vi er enig i hvad der ville være det bedste. Jeg kunne have hjulpet dig og far." Hun sukkede og lod armene falde. Hun gik hen til et træ og satte sig op af det. Hun satte sig i skrædderstilling og lagde hænderne på sine knæ.

//Min krea er bare ikke god.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Tors aug 02, 2012 7:14 pm

Der gik en bølge af følelser igennem Lamia da Nyx kaldte hende for mor. Men nu måtte det altså stoppe! Hun var simpelthen nødt til at få styr på sig selv! Hun måtte ikke bare gå rundt og miste koncentrationen! Derfor tog hun en dyb indånding og lukkede alle følelser ude. Det var hun efterhånden ret vant til. Selvom hun ikke gjorde som andre Vampyrer. Hun trykkede ikke på den indre knap der gjorde dem fuldkommen følelseskolde. Nej, hun sørgede bare for at lukke alting ude. At fokusere på ro og den situation hun var i. Fokusere på nuet. Hun fik igen kontrol over den indre barriere hun havde lært at sætte op omkring sine tanker. Sådan at Nyx nu ikke ville kunne fornemme hendes tanker og følelser mere. Heldigvis. Ikke fordi hun ville skjule noget for hende, men bare fordi hun hadede at vide hvordan folk bare kunne trænge ind i hendes sind. Der var ligesom private følelser. Oplevelser. Og dem havde hun ikke lige lyst til at dele ud af.. Hun lyttede til hvad hendes datter havde at sige og følte en meget ubehagelig, nærmest kvalmende, fornemmelse gå gennem sin krop. 'Du kunne have reddet mig fra det.' Det var absolut ikke de ord hun havde brug for at høre lige nu. Hun havde i forvejen vildt dårlig samvittighed. Og det var ret usædvanligt af en person der kun lige knap var i besiddelse af en samvittighed.. Hun kiggede på hende med meget sørgmodige øjne. "Jeg tager sjældent fejl. Men jeg ved når jeg gør. Og jeg ved at jeg har taget fejl med hensyn til dig. Du er min datter. Mit kød og blod. Sjæl af min sjæl. Jeg burde have vidst at du havde den samme ånd som mig. Og jeg ville helt klart aldrig lade mig overvinde. Det vil jeg stadig ikke. Jeg tog fejl. Jeg ved ikke om du nogensinde kan tilgive den ugerning jeg har begået, men hvis du kan.. Så står jeg klar, med åbne arme, for at rette op på den fejltagelse jeg før begik." Det lød så gammeldags, det hun stod og sagde. Og ikke mindst fordi hun brugte den slags ordsom hun gjorde. Men Nyx var gammel. Lamia var gammel. Det passede ligesom bare ind med de ord.. Hun betragtede hende da hun gik hen og satte sig ned. Men hun blev bare stående. Hun ville ikke presse sig på. Nyx skulle have plads til at tænke..

//Undskyld at det tog noget tid.. Har ikke haft tid.. :-(
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Nyx
Vampyr
Vampyr
avatar

Fulde navn : Nyx Gaia Selene Prometheus
URL Alder : Tja, hvem tæller?
Antal indlæg : 16
Geografisk sted : Udkanten af skoven i Mystic Falls
Job/hobbies : Jage i mørket.
Humør : Finder man nogensinde venner?

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Lør aug 04, 2012 12:47 am

Nyx bed hurtigt mærke i følelsesbølgen der indtog Lamia i et kort øjeblik, før hun lukkede af for Nyx' mentale indtrængen. Hun havde også opsamlet nok, om sig selv og den måde hun blev givet væk på. Nyx havde selv lukket for alt mentalt indtrængen, og det var ikke mange der fik lov at få et kig ind i hendes hjerne. Hun blev aldrig så afledt som Lamia havde lige havde været. Hun var godt nok kun en vampyr, men hun havde levet unormalt og derfor var du blevet anerledes. Stemmen af Lamia trak hende tilbage i nuet. Hun så ind i sin mors sørgmodige øjne. Hun nikkede lidt. "Ja, du tog fejl. Men sket er desværre sket og intet er muligt at ugører." Hun virkede kort ret ligeglad, da hun trak på skulderne. Men det var hun ikke. Langt fra, hvis hun selv skulle være ærlig. Nyx gav sig til at kigge mellem træerne da hun sad og tænkte. Mange tanker, uden nogen som helst for mening. Hun sukkede og rystede på hovedet. Du er min mor.. Jeg kan jo ikke andet en at tilgive dig. Det er det familie gør. De tilgiver hinanden, for de fejltrin de laver. Men tilgivelse er svært og man skal fortjene det." Hun tænkte med vilje højt. Hendes blik fandt hen på Lamia. Hvad mon hun har i tankerne? VAr det hårdt sagt? Tankerne strømmede igen rundt i hendes mentalt beskyttede hjerne.

//Det er okay, men undskyld min kreativitet.. Igen..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Vampira
Oprindelig Vampyr
Oprindelig Vampyr
avatar

Fulde navn : Lamia Ella Zenia Silverblade
URL Alder : Ser ud som en på omkring 19 år, men er i virkeligheden meget, meget, meget, meget ældre end det xD
Antal indlæg : 833
Geografisk sted : Mystic Falls - Mit palæ x3
Job/hobbies : I strip klubben.. At synge og spille skuespil, nogen gange at digte.
Humør : Finally! Not alone anymore! :-D

IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   Lør aug 04, 2012 2:40 am

Lamia kunne aldrig finde på at trænge ind i Nyx' sind. Det var faktisk ikke noget hun gjorde tit - trængte ind i folks tanker altså.. - mere. Hun havde for længst vænnet sig af med det. Og det var mest af den grund at hun havde sådan en stor retfærdighedssans. Hun ville ikke gøre noget mod andre, som hun vidste hun ville hade de gjorde mod hende. Det var egentlig en ret latterlig følelse.. Specielt når man tænkte på at hun jo var en Vampyr. At hun levede af at drikke blod fra mennesker. Oftest helt almindelige, og nogenlunde uskyldige, mennesker. Hmm. Det var mærkeligt, ja. Men sådan havde hun det nu engang, og kunne hun måske lave om på det? Nej.. Desværre.. Hun så på Nyx, der nikkede. Så lyttede hun til hvad hendes datter havde at sige. Hun nikkede også selv. "Lige præcis.. Det er umuligt at lave om på fortiden. Lige meget hvor meget man brænder for det. Hvor meget man ønsker det således." Hun så ned. Hun ville virkelig ønske at hun havde valgt at stille sig op imod sine forældre - og resten af verden - og i stedet beholdt sin datter. Hun ville have set hende vokse op. Set hende blive moden. Og endnu vigtigere.. Hun ville have kendt hende. Lært hende at kende fra starten af. Og altid blevet hos hende. Passet på hende. Beskyttet hende mod de farer verden derude bragte med sig.. Lamia hørte Nyx tale videre og hørte hende ud, inden hun begyndte at ryste på hovedet. "Du skal ikke tilgive mig fordi du føler dig tvunget til det. Du skal tilgive mig fordi du føler det er det rigtige. Fordi du vil starte forfra.." Hun så ned. Det ville Lamia i hvert fald gerne selv. Starte på en frisk med sin længe savnede datter. Så nikkede hun endnu en gang. "Ja. Tilgivelse er ikke altid nemt, og jeg skal med glæde gøre mig fortjent til din. Er der noget du ønsker dig fra mig? Noget du vil vide? Noget andet?" Hun så sin datter ind i øjnene.

//Det er helt okay.. Har heller ikke selv særlig meget for tiden.. :/
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net/
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D   

Tilbage til toppen Go down
 
I can't believe that you're here! ~ Nyx :-D
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The vampire diaries :: Mystic Falls :: Mystic Falls :: Skoven-
Gå til: