Do you like to be a Vampire, or enything else? You can be it here!
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  CalendarCalendar  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst :: 1 Bot

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 35, Man jan 28, 2013 8:13 pm
Latest topics
» Her vil ingen andre komme - Bella
Fre jan 22, 2016 6:26 pm by Zoey

» En stille dag ved vandfaldet - Luci
Fre jan 22, 2016 5:50 pm by Zoey

» PARTY - Come and join me!!!!!! :D
Fre jan 22, 2016 12:06 pm by Zoey

» En hyggelig dag til at nusse og pudse. (åbent)
Man aug 24, 2015 9:04 pm by Zoey

» En evighed at slå ihjel
Ons aug 19, 2015 4:00 pm by Zoey

» ~ Kom og leg med mig! ~
Tirs aug 18, 2015 4:25 pm by Zoey

» En tur i centeret er da ikke det værste - Beatrice
Fre aug 14, 2015 12:29 am by Maria

» Looking for stuff
Tors aug 13, 2015 10:13 pm by Kenzo

» Nye bekendtskaber kan ske hvor som helst ~ Patricia
Tors jul 30, 2015 8:04 pm by Patricia

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Zoey (1348)
 
Bonnie (970)
 
Vampira (833)
 
Daniel (796)
 
Clarissa (761)
 
Kristen (683)
 
Gideon (535)
 
Justin (429)
 
Anna (418)
 
Tessie (391)
 
Statistics
Der er i alt 249 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nora

Vores brugere har i alt skrevet 15866 indlæg in 1028 subjects

Share | 
 

 Et smut forbi ~ Tessie

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tirs jul 24, 2012 11:25 am

Tessie så på ham da han flyttede sig. Først var hun ikke helt tilfreds men da det gik op for hende hvad han ville smilte hun og lod ham glædeligt gøre det. Hun så på ham imens og dvalede lidt ved hans udseende. Hun så ham stadig som første gang de mødtes. Hun ville aldrig glemme hans smil fra den eftermiddag. Det var hans smil der var gået direkte ind hos hende og havde gjort hun forelskede sig iham i første omgang. Senere da hun lærte ham at kende blev de følelser kun udviklet mere, men hans smil var det bedste og hun havde det nogen gange som om det var det hun levede for, for at se ham smile. Hans mørke øjne var med til at gøre ham lidt mere varm på en måde, noget hun ikke kunne forklare. Der var bare en styrke i hans øjne hun beundrede.
Hun kom ud af sin beundring da han igen kom tæt på hende og kyssede hende. Først holdte hun ham en smule ivrigt fast hos sig. Hun ville helst ikke have han flyttede sig fra hende igen. Hun lod hendes tunge lege med hans da han selv startede det. Da hun var lidt mere sikker på han blev hos hende, lod hun sin ene hånd glide fra hans skulder, ned over hans bryst og mave til hans buksetkant. Det foregik selvfølgelig ikke super hurtigt, hun drillede også. Hun lod den anden hån følge efter og åbnede, med lidt planlagt fumlen, hans bukser. Hun gjorde ikke tegn til at ville tage dem af ham. Istedet kærtegnede hun hans hud hele vejen rundt ved hans buksekant. HUn lagde en hånd på ryggen af han og lod den anden snige sig lidt længere ned i hans bukser, bare foran den her gang. Hun elskede at kunne drille ham lidt, og så ville hun gerne se hans reaktion.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniel
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Daniel Nickolas Night
URL Alder : 19
Antal indlæg : 796
Geografisk sted : Flyttet sammen med Tessie
Job/hobbies : Er bartender på baren i byen!
Humør : Tror ikke livet kan blive meget bedre!

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tirs jul 24, 2012 8:51 pm

Daniel kunne mærke at han længdes mere og mere efter hende, og hans trang til bare at flå hendes undertøj af var stor. Men eftersom han kunne mærke at Tessie godt kunne lide måde de langsomt gik frem på, lod han være. Og hvis han tænkte lidt over det, voksede spændningen og fornøjelsen når de tog sig tid til at udforske hinanden. Så i stedet for at føle sin trang, lod han sin ene hånd bevæge sig ned ad hendes krop, mens den kærtegnede hvert et stykke hud den kom i kontakt med. Helt fra hendes kind, ned ad halsen, over hendes bryst og ned på maven.
Daniel kyssede hende mere ivrigt da han mærkede at hun åbnede hans bukser, og da han mærkede hendes drillerr udstødte han et lille suk. Det var dog af nydelse. Hendes drilleri var ikke til at holde ud, men alligevel tændte det ham helt vildt. Hun ville kunne gøre alt ved ham og han var sikker på at han ville nyde det, blot fordi det var hende. Da hun tog hånden ned i hans bukser udstødte han endnu et suk af nydelse, denne gang var det dog lidt højere. Han trykkede sig tættere på hende og nød alle hendes berøringer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tirs jul 24, 2012 9:17 pm

Tess pressede sig en smulle op mod ham. Hun ville ønske de kunne komme tættere på hele tiden. Det var som om at ingen kropskontakt var nok, hun ville tættere på ham. Hun følte sig overraskende tryg hos ham, specielt nu hvor hun ikke havde særlig meget tøj på. De andre gange hun havde været så tæt på mænd, havde hun følt sig en smule genert og pinlig berørt, men lige nu var det som om det skulle være sådan. Det var perfekt, som alt andet de lavede sammen. Selvom hendes lyster ville have hun voldsomt og fyldt med begær rev tøjet af både ham og sig selv, lod hun vær. Det de havde lige nu var smukt og spændende, og det føltes rigtigt. Hun følte at alt hun ellers havde haft gang i i hendes liv blegnede ved siden af.
Hans suk gjorde hende glad på en måde. Det gjorde hun følte det var rigtigt det hun lavede. Desuden, tændte det hende egentlig også, hans nydelse påvirkede hende klart. Hun lod først drillende og langsomt hende fingre kærtegne den bule der var kommet i hans underbukser, selvom hun kort efter lidt mere sikkert tog på, blidt selvfølgelig, hun ville ikke skade ham. Hendes anden hånd tog fat omkring hans bukse kant og hev langsomt ned i den. Hun ville egentlig have hans bukser af, men hun ville ikke bryde deres kys, for hun nød at hun kunne smage ham som hun kunne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniel
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Daniel Nickolas Night
URL Alder : 19
Antal indlæg : 796
Geografisk sted : Flyttet sammen med Tessie
Job/hobbies : Er bartender på baren i byen!
Humør : Tror ikke livet kan blive meget bedre!

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tirs jul 24, 2012 9:46 pm

Daniel havde det på præcis samme måde. Der kunne ikke være nok kontakt mellem dem. Han ville bare have hende tættere på, selvom det ikke var så muligt mere, da de allerede lå helt op ad hinanden. Han elskede at være så tæt på hende. For ham kunne der sprænge en bombe udenfor vinduet og han ville ikke lægge mærke til det. Han var i en lille perfekt bobble, en Tessie-bobble. Det var kun dem to. Han ville ønske at de bare kunne blive liggende der for altid, det ville overhovedet ikke gøre ham noget. Så længe hun bare var ved hans side.
Daniel trak vejret mere tung, for ellers ville han ikke kunne holde det ud. Hun var fantastisk og det samme var hendes berøringer. Han kunne mærke hendes forsøg på at tage hans bukser af, og selvom han ikke ville slippe deres kys, ville han meget gerne slippe af med bukserne. Han holdt kysset et lille stykke tid inden han langsomt slap hendes læber. Han længdes efter at kysse hende igen, mærke hende helt tæt på og smage hende, så han fik hurtigt, dog en smule klodset, smidst bukserne. Hans klodsethed kom fra at han ville skynde sig og hun havde gjordt ham så tændt at han kun tænkte på hende. Han bøjede sig hurtigt ned til hende igen og fortsatte kysset hvor de havde sluppet. Hans ene hånd fandt vej til hendes bryst, som han nussede. Lidt mere bestemt end før.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tirs jul 24, 2012 10:13 pm

Tess var i himlen lige nu, og alt der skete kunne ikke være bedre. Daniels duft og smag fik hende i en slags rus og hun elskede det. Hun behøvede ikke at ta noget for at være lykkelig eller glad, hun havde Daniel, og det var mere end nok. Han var den eneste perosn ud over Zoey der havde været der for hende altid. Han var en af de eneste hun stolede på. Det var med til at gøre det her så meget mere trygt og fantastisk. Den fortrolighed og kærlighed der var mellem dem var noget hun ikke havde følt før. Ikke med Eric, og heller ikke med William.
Igen var Tess ikke helt tilfreds med kysset der blev afbrudt, men hun var meget glad for at slippe af med hans bukser. Hans klodsethed virkede en smule kært på hende, og også ret normalt. De var begge to meget oppe at køre med adrenalin og hormoner, så egentlig forstod hun ham. Hun hev ham blidt helt tæt på sig igen da han kyssede hende. Hun ville have ham tæt på, og hun ville gern føre det de havde gang i ud i livet. Hun havde i al hemmelighed forestillet sig flere gange hvordan dette måtte føles, så det hele var en drøm der gik i opfyldelse. Hun holdte ham tæt og lod igen en hånd ned for at kærtegne hans penis. Hun havde drømt og ønsket det her inderligt, så indvendgt var hun lykkelig. Hun lagde et ben om ham så han var lidt mere mellem hendes ben.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniel
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Daniel Nickolas Night
URL Alder : 19
Antal indlæg : 796
Geografisk sted : Flyttet sammen med Tessie
Job/hobbies : Er bartender på baren i byen!
Humør : Tror ikke livet kan blive meget bedre!

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tors aug 09, 2012 7:02 pm

Daniel havde det som om at de aldrig var gået fra hinanden. At det altid havde været dem to! Han følte at de havde en virkelig god chance for at være sammen for altid. Han vidste at de begge var meget unge og der var meget der kunne ske i mellem dem. Men han havde lyst og håbet på at de ville sammen resten af livet. Han vidste godt at han bare lød som en forelsket teenager, hvilket han også var, men hans kærlighed til hende, var større end noget andet. Han elskede hende over alt og ønskede adrig at de måtte gå hver til sit. Specielt ikke efter den samtale de lige havde haft. De skulle snart flytte ind sammen og have børn sammen. Han havde allerede udformet deres liv sammen i hovedet, og han glædede sig så meget til at udleve denne drøm.
Daniel gøs da han igen mærkede Tess, der kærtegnede ham. Han mærkede hvordan hårerne rejste sig af nydelse og spænding. Og alt denne spændig fik ham til at kysse hende mere ivrigt. Og han var ganske tilfreds, da hun lagde et ben om ham, så han kom mere ind i mellem hendes ben. Han lod sin hånd glide ned af siden på hende, og da han kom til hendes bh-kant, lod han sin hånd smutte om på ryggen af hende og åbnede den. Han tog denne ikke af hende med det samme, men hev langsomt og blidt den ene strop ned. Hans bevægelser var langsomme og drillende, men hans kys var stadig mere bestemt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Fre sep 21, 2012 8:31 pm

Tess tænkte på den glæde hun havde lige nu, alt det hun følte. Det der fyldte mest var nok at de havde snakket om børn. Tess største ønske var at få børn med Daniel. Hun havde ønsket det siden deres sidste forhold, og egentlig havde hendes børn med Will været en sølle erstatning. Ikke at hun ikke elskede Luna og Lupus, men de havde ikke været ikke hendes ønskebørn med Daniel som hun ønskede. Deres liv sammen der stod foran hende var en drøm hun længe havde haft. At det nu var virkelighed var ikke til at forstå.
Tess smilte lidt, men følelsen af hans hænder og krop gjorde hun mere ivrig og derfor kyssede hun ham meget intenst og kærligt. Hun ville intet have imod hvis han tog alt hendes tøj af hende, men hun ville heller ikke tvinge det. Hun lod hendes hænder trækker lidt tøvende ned i hans underbukser. Hun ville helst så tæt på som muligt. Hun kærtegnede hans hud ved hofterne og helt nederst å hans mave. Hun holdt ham mod sig med den anden hånd, selvom hun flyttede den ned for at trække ned i hans underbukser og få ham helt nøgen. Hendes kys bliver mere ivrigt af følelsen af hans hud mod hendes fingre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniel
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Daniel Nickolas Night
URL Alder : 19
Antal indlæg : 796
Geografisk sted : Flyttet sammen med Tessie
Job/hobbies : Er bartender på baren i byen!
Humør : Tror ikke livet kan blive meget bedre!

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Ons okt 03, 2012 8:16 pm

Daniel havde ingen børn, hvor i mod Tessie havde 2, men alligevel ønskede hun sig flere. Og dette glædede ham, han skulle slet ikke vente med at flytte sammen med Tessie og starte en familie med hende. Det var slet ikke til at tro at de havde snakket om at få børn sammen. Der var mange ting der slet ikke var til at tro! Han var sammen med Tessie igen, og han elskede hende mere end noget andet.
Daniel fik stille og roligt taget bh'en af hende og den ender det samme sted, som alt det andet tøj. Nemlig på gulvet. Han stønnede nydende, da hun begyndte at kærtegne hans hud omkring hofterne og nederst på maven, det føltes helt fantastisk. Daniel vejrtrækning begynder at blive en smule mere tung, men han slipper ikke kysset, heller ikke da hun får hevet underbukserne af ham. Han følger hende, da han ikke kan vente meget mere og lader fingerne finde hendes trussekant, som han begynder at trække af hende.

//Jeg underskylder for længden Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Ons okt 03, 2012 8:51 pm

Tessies tanker forsvandt mere og mere som hendes lyst til Daniel voksede. Det var som om hele hendes krop var indstillet på kun at få ham. Hendes tanker gik mest på at hans var så tæt på hende som aldrig før. Hun havde aldrig været nøgen med andre end William, men han var slet ikke i hendes tanker. Det var kun de billeder hun fik ved at røre ved Daniel og udforske hans krop.
Da hun havde fået hans underbukser af ham var hun fast besluttet på at hun ville have ham hurtigts muligt. Af rent instinkt løftede hun sin underkrop en smule da han hev i hendes trusser. Egentlig havde hun mest lyst til bare at overfalde ham, hun havde krafterne, men hun ville heller ikke ødelægge det kærlige. Hun elskede det langsomme tempo, selvom hendes hjerte begyndte at slå hårdere og hendes vejrtrækning blev mere spændt og ivrig, ligesom hendes kys. Hun lagde en hånd om hans nakke og holdte blidt Daniels hovede tæt på hendes ejet. Hun ville for alt i verden holde hans krop tæt på sin egen.

//Det går Danni Boy ;D
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniel
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Daniel Nickolas Night
URL Alder : 19
Antal indlæg : 796
Geografisk sted : Flyttet sammen med Tessie
Job/hobbies : Er bartender på baren i byen!
Humør : Tror ikke livet kan blive meget bedre!

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Ons okt 17, 2012 9:31 pm

Daniel havde det ligesom Tessie, han ville også bare have hende her og nu, men han kunne alligevel godt lide lidt at de tog sig tid til at udforske hinandens kroppe på den måde. Men nu de nøgne, for Daniel havde fået hendes trusser trukket af hende, og de lå nu sammen med alt det andet tøj. Hans vejrtrækning var blevet meget tungere og en gang i mellem kom et suk fra ham, han nød virkelig deres nærhed og hendes varme nøgne hud mod hans.
Daniel slap kysset kort for at se hende i øjnene, et lille smil kom over hans læber inden han sagde "Jeg elsker dig" og kort tid efter lod han sine læber finde vej til hende igen, hvor han fortsatte hvor de havde slap.
Daniel kunne ikke holde det ud mere og derfor begyndte han langsomt at trænge op i hende, og lidt efter forlod et suk hans læber. Han begyndte først i langsomme og blidt bevægelse, men efter lidt blev han mere ivrig og satte farten en smule op. Han nød alt og kunne slet ikke lade være med at føle sig som verdens lykkeligste mand. Han havde fundet en perfekt kvinde som Tessie. Alt var perfekt. Han slap kysset igen for at kysse hende ned af halsen.
Daniel havde længe tænk på hvordan det ville være at være sammen med Tessie, og nu var det endelig blevet til virkelighed, og han kunne ikke lade være med at nyde det fuldt ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Tors okt 18, 2012 10:01 pm

Tess var først ikke helt tilfreds med han slap hendes læber. Hun var lykkelig, havde aldrig haft det bedre og hun ville for alt i verden have at det varede for evigt. Hun åbnede sine øjne og så ind i hanr mørke blik. Hun smilede og blev en smule rød i kinderne over hans ord. "Jeg elsker også dig Daniel" sagde hun lavt og kærligt. Hun genoptog villigt og en smule ivrigt kysset. Hendes læber var gladest når de rørte Daniels, og hun ville ønske hun kunne kysse ham resten af hendes liv. Hun kærtegnede hans hals med at par fingre, fordi hun ikke kunne holde hænderne væk fra ham.
Tessie måtte lade et suk slippe ud da hun mærkede Daniel trænge op i sig. Hun havde længtes efter det her så længe. Af en eller anden grund følte hun at hun var tilbage i hans seng, den nat efter de havde mødt hinanden. Den lykke hun havde haft den gang for bare at ligge ved ham kom tilbage, og lod til at vokse med 10 gange. Hun havde altid elsket Daniel, det her var det ultimative, alt hun havde drømt om nogensinde. Hun forstod ikke at det skete.
Da han slap hendes læber anden gang passede det hende mere. Følelsen af hans kys mod hendes hals var fantastisk, i hvert fald når hun var istand til at fokuserer på det og ikke Daniels bevægelser i hende. Selvom hun havde prøvet det før var det som om det var helt nyt. Som om alt hun havde troet og følt omkring sex før var løgn.
Hun lod hendes hænder glide iver hans ryg og kærtegnede ham blidt ved skulderbladende. Hun ønskede kun at få ham tættere og tættere på. Hendes puls var steget og hendes vejrtrækning var blevet mere tung. Hun havde svært ved bare at være stille, men hun ville ikke ødelægge det smukke. Hun elskede ham, og hun kunne føle det i hele sin krop.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniel
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Daniel Nickolas Night
URL Alder : 19
Antal indlæg : 796
Geografisk sted : Flyttet sammen med Tessie
Job/hobbies : Er bartender på baren i byen!
Humør : Tror ikke livet kan blive meget bedre!

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Fre okt 19, 2012 6:54 pm

Daniel elskede at høre lyden af Tessies smukke stemme og specielt når hun gengældte hans kærlighedserklæring. Tanken om at de var på tippet til at rigtigt begynde deres liv sammen, nu hvor de skulle flytte sammen, kunne ikke gøre ham mere glad. Disse tanker var ikke særlig længe i hans hoved, hans tanker forsvandt mere eller mindre. Han nød bare øjeblikket og var glad for at han var sammen med Tessie.
Daniel mærkede hendes kærtegn ved hans skulderblade og dette fik ham bare til at lade endnu et suk forlade hans læber. Han kysse hende op ad halsen og kinden for at til sidst finde vej til hendes læber igen. Hans vejrtrækning var stadig tung og han kyssede hende ivrigt selvom det nærmest tog vejret fra ham. Men han var ligeglad, for Tessie var ganske enestående og hun tog flere gange vejret fra ham, så han måtte bare vænne sig til det, selvom han var sikker på at han aldrig blev vant til Tessies skønhed og hendes kærlige sind, i hvert fald over for ham.
Daniel havde været sammen med andre, men det var helt specielt med Tessie. At lade sine hænder løbe hen over hendes varme hud, kunne få ham et op at køre. Kysse hendes læber fik ham til at føle han var i himlen. Daniel hade lyst til at dette skulle fortsatte for altid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tessie
Varulv
Varulv
avatar

Fulde navn : Tessie Roberts McBride
URL Alder : 18
Antal indlæg : 391
Geografisk sted : Ved skoven, I et stort hus
Job/hobbies : Ejer af et stort firma
Humør : Hate to say I was right... No I don't, I was right.

IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    Ons okt 24, 2012 9:30 pm

Tess nød hver lille millimeter af deres hud der mødtes. Den mindste bevægelse og den mindste berøring gjorde hende lykkelig. Daniel føltes en smule kølig i forhold til hendes egen hud, men da hun var ulv undrede det hende ikke. HUn var generelt varmere, og hendes blodomløb var altid godt igang. Det gjorde hende intet, det gjorde bare hans hud føltes tydeligere mod hende, og at hun føltet det mere intenst. Hendes hænder bevægede sig mere ned over hans krop og ned til hans ribben. Hendes arme og hænder slappede af ved at ligge der og uden at fokusere på andet end ham begyndte hun automatisk at nusse ham.
Da Daniels læber igen ramte hendes gengældte hun ivrigt og lykkeligt. Hun flyttede en hånd op og holdte blidt hans ansigt tæt på sit eget, når de kyssede ønskede hun aldrig at det skulle stoppe, om hun så måtte dø af iltmangel. Hans smag, duft og følelsen af ham gjorde hende glad og hun følte sig nærmest i en rus. Hun var sikker på at hun ikke ville kunne klare sig uden Daniel igen, og hun ville aldrig gøre noget for at såre ham igen. Hun ville kun have ham og ingen andre. Og lige nu ville hun have ham mere en nogensinde. Hun ville have ham tætter på og føle ham mest muligt. Hun lagde sit ene ben hen over lænden på ham så hun holdte om ham med benet. Så kunne han komme dybere og hun ville være tættere på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Et smut forbi ~ Tessie    

Tilbage til toppen Go down
 
Et smut forbi ~ Tessie
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The vampire diaries :: Huse/lejligheder :: Tessie og Daniels hus-
Gå til: