Do you like to be a Vampire, or enything else? You can be it here!
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  CalendarCalendar  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 35, Man jan 28, 2013 8:13 pm
Latest topics
» Her vil ingen andre komme - Bella
Fre jan 22, 2016 6:26 pm by Zoey

» En stille dag ved vandfaldet - Luci
Fre jan 22, 2016 5:50 pm by Zoey

» PARTY - Come and join me!!!!!! :D
Fre jan 22, 2016 12:06 pm by Zoey

» En hyggelig dag til at nusse og pudse. (åbent)
Man aug 24, 2015 9:04 pm by Zoey

» En evighed at slå ihjel
Ons aug 19, 2015 4:00 pm by Zoey

» ~ Kom og leg med mig! ~
Tirs aug 18, 2015 4:25 pm by Zoey

» En tur i centeret er da ikke det værste - Beatrice
Fre aug 14, 2015 12:29 am by Maria

» Looking for stuff
Tors aug 13, 2015 10:13 pm by Kenzo

» Nye bekendtskaber kan ske hvor som helst ~ Patricia
Tors jul 30, 2015 8:04 pm by Patricia

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Zoey (1348)
 
Bonnie (970)
 
Vampira (833)
 
Daniel (796)
 
Clarissa (761)
 
Kristen (683)
 
Gideon (535)
 
Justin (429)
 
Anna (418)
 
Tessie (391)
 
Statistics
Der er i alt 249 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nora

Vores brugere har i alt skrevet 15866 indlæg in 1028 subjects

Share | 
 

 Spise alene? ~ Allison

Go down 
ForfatterBesked
Audrey
Engel
Engel
avatar

Fulde navn : Audrey Grace Campell
Antal indlæg : 72

IndlægEmne: Spise alene? ~ Allison   Søn jan 08, 2012 5:04 pm

Sted: Byens restaurant.
Tid: Kl. 19 eller sådan noget.
Vejr: Mørkt, småregner.
Omgivelser: Andre folk i restauranten.
På: Hvid regnfrakke. En Lyselå langærmet. Sorte slimjeans. Hvide gummistøvler med røde, gule og blå polkaprikker. Håret som på ava.

Evie var blevet sulten, da hun havde været ude og gå en tur i det kolde, småregnende vejr. Hun havde fundet restauranten og heldigvis, så havde hun sin pung med, så hun ville kunne få noget mad. Hun havde fået sig et tomandsbord med en bænk og en stol, hvor hun nu sad på bænken med sin hvide regnfrakke ved siden af sig. Hun havde gummistøvler på. Restauranten virkede så fin, selv folkene i restauranten virkede fine, så de havde selvfølgelig kigget, da hun var trådt ind i gummistøvler med de søde polkaprikker på. Hun havde været ligeglad, hun tænkte ikke over, hvad andre tænkte om hende.
Hun sad med et menukort i hænderne. Hun kunne ikke bestemme sig for, hvad hun ville spise, udover hun ville have en cola. Hun kunne ikke bestemme sig for maden. Der var så meget godt, så det var svært for hende, at vælge, da hun elskede mad. Hun var ikke kræsen, slet ikke. En tjener havde to gange kommet ned til hende og spurgt ang. bestilling, hun havde svaret begge gange, at hun tænkte over det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Allison
Menneske
Menneske
avatar

Fulde navn : Alison Zoe Carolyn Athena Vanderwaal.
URL Alder : 20 år!
Antal indlæg : 6
Geografisk sted : Har en lejlighed i byen, men er meget væk.
Job/hobbies : Synger i et band og er sammen med venner og familie, når jeg lige har tid til overs. Mit band er mit liv!
Humør : I'm in the business of misery!?!

IndlægEmne: Re: Spise alene? ~ Allison   Søn jan 08, 2012 5:36 pm

Allison stod oppe ved et par unge på hendes alder. Lidt yngre måske, de havde opdaget hun var der og ville have et billede sammen med hende. Alison så helt normal ud, måske lige bortset fra hendes nogen gange ret farverige tøj, og så hendes hår. Hendes hår var farvet forskelligt hele tiden, hun elskede at blive set, og hun elskede at hun så en smule anderledes ud end de andre gjorde. Lige nu havde hun farvet sit hår i en regnbue med gul, orange og rød. hun havde det gule ved det nederste af hendes pandehår og lidt i længderne. Så havde hun farvet det der var sådan midt i orange, og til sidst havde hun sluttet af med at farve det øverste rødt.
Hun havde ikke så mange farver på sit tøj i dag, så det var mest hendes hår der lyste op langt væk. Hun havde taget nogle røde og sorte ternet bukser på, som sad godt ind til hendes ben. Og til dem havde hun taget en lys hvis t-shirt på hver der stod navnet på hendes band over brystet. Allison var van til at blive genkendt. Hun havde ikke spillet musik så længe endda, men hun var blevet hurtig kendt i den lille by, hvor alle kendte alle. Hun havde intet problem med det. Hun lod de unge mennesker få et billede sammen med hende, hun elskede nemlig sine fans og hun ville altid give dem et billede eller en autograf. Hun ville have at de stadig kunne lide hende, for det betød meget for hende. Hun gik efter det ned til døren hvor hun kiggede rundt efter et bord. Hun forventede ikke et bord for sig selv eller et stort bord, sådan var hun ikke. Hun kunne tage hvad hun kunne finde. Hvis der ikke var et bord til hende så ville hun spørge nogen rundt omkring om de kunne undvære en plads. Det var lige det hun ville da hun gik hen til det bord hvor der sad en pige med lyst hår og lyserøde spidser. Hun kunne godt lide hende hår, det var en smule anderledes ligesom hendes eget.
"Undskyld mig, men kan du undvære en plads?" spurgte hun roligt og ventede med et lille smil på svar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Audrey
Engel
Engel
avatar

Fulde navn : Audrey Grace Campell
Antal indlæg : 72

IndlægEmne: Re: Spise alene? ~ Allison   Søn jan 08, 2012 5:45 pm

Evie sad og skar ansigt med menukortet helt oppe i ansigtet. Hun anede virkelig ikke, hvad hun dog i alverden skulle vælge. På den ene side, så ville hun gerne have en salat, men var det nok? Hun havde ikke særlig meget derhjemme, pga. hun lige var flyttet til, hun boede sammen med sin storesøster, men de havde virkelig ikke særlig meget derhjemme. Rugbrød, men ikke med noget interessant pålæg. Hun vidste bare, hun ville blive sulten af i løbet af aftenen derhjemme, så måske skulle hun bare vælge et stort måltid på restauranten? Hun havde nok penge med i hvert fald.
Hun lagde menukortet på bordet, da en tjener kom hen til hende. Den samme som de to andre gange. Hun smilede stort op til ham. "Okay, jeg er klar nu," sagde hun og pegede ned i menukortet, "det vil jeg gerne have." sagde hun og nævnte et glas cola. Tjeneren tog imod det, tog menukortet med sig og forlod bordet.
Evie kiggede straks op. Hun havde kun lige nået, at kigge nedad, idet hun havde hørt en stemme tæt ved sig. Lige ved siden af faktisk. En pigestemme. Hun bemrærkede pigen, der stod ved hendes side. Hun havde stilt et spørgsmål. Et spørgsmål, hun var glad for, var kommet. Så var hun ikke alene mere. Så ville hun have nogen at snakke med. Hun nikkede. "Ja da, bare slå dig ned." sagde hun smilende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Spise alene? ~ Allison   

Tilbage til toppen Go down
 
Spise alene? ~ Allison
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The vampire diaries :: Mystic Falls :: Mystic Falls :: Resturant-
Gå til: