Do you like to be a Vampire, or enything else? You can be it here!
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  CalendarCalendar  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst :: 1 Bot

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 35, Man jan 28, 2013 8:13 pm
Latest topics
» Her vil ingen andre komme - Bella
Fre jan 22, 2016 6:26 pm by Zoey

» En stille dag ved vandfaldet - Luci
Fre jan 22, 2016 5:50 pm by Zoey

» PARTY - Come and join me!!!!!! :D
Fre jan 22, 2016 12:06 pm by Zoey

» En hyggelig dag til at nusse og pudse. (åbent)
Man aug 24, 2015 9:04 pm by Zoey

» En evighed at slå ihjel
Ons aug 19, 2015 4:00 pm by Zoey

» ~ Kom og leg med mig! ~
Tirs aug 18, 2015 4:25 pm by Zoey

» En tur i centeret er da ikke det værste - Beatrice
Fre aug 14, 2015 12:29 am by Maria

» Looking for stuff
Tors aug 13, 2015 10:13 pm by Kenzo

» Nye bekendtskaber kan ske hvor som helst ~ Patricia
Tors jul 30, 2015 8:04 pm by Patricia

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Zoey (1348)
 
Bonnie (970)
 
Vampira (833)
 
Daniel (796)
 
Clarissa (761)
 
Kristen (683)
 
Gideon (535)
 
Justin (429)
 
Anna (418)
 
Tessie (391)
 
Statistics
Der er i alt 249 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nora

Vores brugere har i alt skrevet 15866 indlæg in 1028 subjects

Share | 
 

 Hybrid. Grupperegler.

Go down 
ForfatterBesked
Zoey
Admin
Admin
avatar

Fulde navn : Zoey Taylor Shelia Black Bird
URL Alder : 19
Antal indlæg : 1348
Geografisk sted : Mystic Falls
Job/hobbies : Digter, synger, spiller på flygel, Arbejder sin røv i lasser på Grillen, som hun overvejer at give til Matt, passer 4 heste og ejer Baren oven i det hele.
Humør : I can cry all the time. But no one cares anymore. It's like standing on the other side and be all alone. No one sees or hears you. I don't wont to be alone, when I can stand and see my old friends take everything from me. It's like i'm dead and they are jumping on my grav with laugh and joy.

IndlægEmne: Hybrid. Grupperegler.    Ons sep 21, 2011 7:32 pm

Hybrid.

Hvad er det?Hybrid er en varulv der er blivet vampyr - altså har gennemgået forvandlingen til vampyr, så han/hun blevet halv vampyr og halv varulv.

Hvad lever de af? De fleste lever af Blod lige som alm. vampyrer og oprindelige. Det er alt blod der bliver talt om, husk det xD Nogle af dem lever også af mad ligesom ganske alm. mennesker.

Hvor lever de? De lever som alle andre. De er imune over for solen, fordi de er halv varulve, så... Overalt ^^'

Hvordan bliver man det? Man skal være varulv, som kan forvandle sig, hvis man ikke er det og bliver forvandlet så er man bare vampyr. Men altså, det er næsten ligesom en normal forvandling fra menneske til vampyr, på nær at det er en varulv der bliver hybrid og det gør meget mere ondt. Varulven skal drikke af en oprindelig hybrid - det skal være en oprindelig hybrid, ellers dør varulven bare - også bliver han/hun dræbt. Når varulve - der nu ikke er rigtigt varulv, men halvt varulv og halvt forvandlet vampyr - vågner en nogle timer efter skal han/hun drikke blod. Men ikke normalt menneskeblod, men en menneskeligdobbeltgængersblod for at kunne fuldfører forvandlingen. Dobbeltgængeren skal være menneskelig - altså det skal være en heks eller menneske, ændre dobbeltgængers blod virker ikke. Efter han/hun har drukket det blod, ligger han/hun i ulidelig smerte mens hans/hende to forskellige halvdele 'flettes' sammen, han/hun får sine hugtænder - deres øjne ændres også hvergang deres hugtænder kommer frem, så bliver de gyldne ligesom under forvandlingen - og bliver en rigtig hybrid.

Hvad har Hybride af evner? Deres bide at farligt for vampyre, fordi de er halvt ulve - de kan dog ikke hele det igen, det er kun oprindeligehybrider der kan det. Så kan de hypnotisere mennesker.

Hvordan dør de? Hybride kan man også kun dræbe ved at rive hjertet ud på dem. Det skal gøres når de er uopmærksomme - altså hvis de over falder en, eller noget andet i den stil - hvis det skal gøres xD Men... Der er faktisk også en mere brutal måde.. Hug hovedet af dem! xD

Andet? Ja, en ting mere. En hybrid behøver ikke forvandle ved fuldmåne. Hybride behøver overhovedet ikke at forvandle, men så er de fanget. Altså Hybridens skaber - altså den oprindelige hybrid der forvandlede hende/ham - har herredømmet over dem. Alt var Den Oprindelige hybrid siger er ret og lov, de kan ikke sige nej til deres herre, med mindre! Medmindre at de lære at forvandle sig UDEN det gør ondt. Det kræver mange - mange - måneders hårdt arbejden. Og de behøver ikke at forvandle under fuldmåne, overhovedet ikke faktisk. Forbandelsen til månen blev brudt da hun/han blev hybrid. Det kan selv kontrollere det, men det kræver mod og udholdenhed, når først hybriden kan forvandle sig uden smerte så har deres skaber ingen magt over dem længere ^^

Det kommer lidt ændringer en gang i mellem.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://the-vampire-diaries.canadian-forum.com
 
Hybrid. Grupperegler.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The vampire diaries :: Infomation :: Racer-
Gå til: